image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

Мусульманська громада кримських татар провела іфтар в с. Новоолексіївка Херсонської області

З ім’ям Аллага Всемилостивого та Милостивого!

Хвала Всевишньому 06.06.2017 ДУМ АРК за підтримки Діянет Турецької Республіки провів колективний іфтар в с. Новоолексіївка Херсонської області. Захід був проведений завдяки зусиллям нашої місцевої релігійної громади “Бірлік”. У заході взяли участь понад сто чоловіків, жінок і дітей. Почесними гостями виступили офіційні представники Діянет Турецької Республіки, муфтій ДУМ АРК, представник Ради улемів, глава регіонального Междлісу, громадські активісти та ветерани національного руху. В цей же вечір відбулася благодійна роздача продуктових пакетів для мусульманських сімей.
Рамазан – місяць єднання, щедрості і милості Аллага, тому в цей місяць всі мусульмани повинні бути як ніколи єдині. Одним із способів об’єднати мусульман в одному місці для спілкування і єднання – є проведення подібних іфтарів.

З повагою муфтій ДУМ АРК
Айдер Іса оглу Рустемов

Коментарі закриті.

Повідомляєтся що Ібн ’Умар (нехай буде вдоволений ним та його батьком Аллаг!), сказав:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Іслам зведений на п’яти [стовпах]: свідчити, що немає бога, окрім Аллага, і Мухаммад – Посланець Аллага, звершувати молитву, сплачувати закят, здійснювати паломництво до Дому, постити у Рамадан».