image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

ДУМ АРК оголошує набір на новий навчальний рік (2019 – 2020гг) в Міжнародні Ліцеї Імам хатип Туреччини

ДУМ АРК оголошує набір на новий навчальний рік (2019 – 2020гг) в Міжнародні Ліцеї Імам хатип Туреччини. По закінченню ліцею студенти можуть вступати до вузів Туреччини на теологічний і інші факультети, які зможуть заслужити за результатами балів. Міністерство освіти Туреччини і Турецький Фонд у справах релігії запрошують бажаючих випускників 9 класу (а також 10,11 класів, народжені після 2002 року) отримати гідне теологічну освіту.
Випускники кримських і українських шкіл можуть навчатися в найкращих міжнародних ліцеях Імам хатип та університетах Туреччини. Для тих, хто поступив надається безкоштовне проживання в гуртожитку навчального закладу, 3-х разове харчування, бібліотека, криті та відкриті спортзали, екскурсії по історичних місцях Туреччини, щомісячна стипендія, квитки на літак в обидва боки. Для тих, хто виявить бажання стати хафізом (вивчити Коран напам’ять) надається окремий викладач. Всі витрати бере на себе турецька сторона.

ВСІМ БАЖАЮЧИМ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на сайті http: tbbs. turkiyeburslari.gov.tr ​​Реєстрація на вищевказаному сайті обов’язково до КІНЦЯ БЕРЕЗНЯ місяці 2019 року. Тих, хто зареєструвався на цьому сайті по електронній пошті повідомлять про те, що ваша заява прийнята на розгляд, а також про іспит, який відбудеться орієнтовно в липні місяці. Тому відправник (особисто випускник або той, хто закінчив школу не більше 2-х років) повинен користуватися діючої і відкритою електронною поштою. Заява заповнена не повністю або неправильно розгляду не підлягає. Будьте уважні.
Після реєстрації необхідно підготуватися до співбесіди. Теми співбесіди: тест візуальних здібностей; читання Священного Корану і знання правил таджвіда, основні релігійні знання (віропереконання, поклоніння, історія пророків і т.д.); здатність самовираження, усвідомленість вибору; володіння мовами. Співбесіди будуть проходити на території України в Посольствах Турецької Республіки, в офісах ТІКА, інституті ім. Ю.Емре. Для кримських абітурієнтів необхідно буде виїхати в Херсонську область.
За цією програмою здобувають освіту юнаки і дівчата з 111 країн світу. І ви не пропустіть свій шанс !!!

У разі якщо самостійно зареєструватися не виходить телефонуйте + 38 063 221 54 64 в ДУМ АРК. (WhatsApp, Viber, Telegram)

Коментарі закриті.

Повідомляєтся що Ібн ’Умар (нехай буде вдоволений ним та його батьком Аллаг!), сказав:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Іслам зведений на п’яти [стовпах]: свідчити, що немає бога, окрім Аллага, і Мухаммад – Посланець Аллага, звершувати молитву, сплачувати закят, здійснювати паломництво до Дому, постити у Рамадан».