image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

Анонс. Запрошуємо всіх на відкриття нового Ісламського культурного центру «Сєлям»

Духовне Управління мусульман Автономної республіки Крим анонсує відкриття третього представництва на материковій частині України – Ісламського культурного центру «Сєлям», який з’явився завдяки зусиллям переселенців з Криму, що вимушені були покинути свою батьківщину в зв’язку з окупацією 2014 року, та мусульманської спільноти Київської області.

Відкриття відбудеться у благословенний для мусульман день, п’ятницю, 17 січня 2020 року о 12.30 за адресою: Київська область, Броварський район, с. Погреби, вул. Різдвяна (колишня вул. Коцюбинського), 10 а.

П’ятничну проповідь проведе муфтій Криму Айдер Рустемов. Після джума-намазу всіх очікує смачне пригощання. Ласкаво просимо всіх!

Телефони для зв’язку:

+380 (63) 369 37 87

+380 (63) 410 15 58

Коментарі закриті.

Від  Абу Хафса ’Умара ібн аль-Хаттаба (нехай буде вдоволений ним Аллаг!) передається:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Усі вчинки – лише [згідно] з намірами, і кожна людина одержить лише за намірами. Тож у того, хто здійснив переселення6 заради Аллага і Посланця Його, переселення буде [зараховане] як [здійснене] заради Аллага і Посланця Його, а хто ж здійснив переселення заради земних благ чи жінки, щоб узяти шлюб з нею, то переселення його буде [зараховане] як здійснене заради того, заради чого він його здійснив».