image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

Боротьба триває

Боротьба кримських татар продовжується. Вже другий політв’язень окупаційної влади Криму відбув своє «покарання» і повернувся на рідну Батьківщину в Крим.

1 квітня 2020 року, після п’яти років позбавлення волі в російській в’язниці Ферат Сайфуллаєв нарешті повернувся додому. Відзначимо, що Ферат Сайфуллаєв – фігурант «справи про так званий тероризм» (севастопольська група). Фігурантами цієї «справи» також є раніше звільнені Рустем Ваіт і Нурі Примов. По цій «справі» також проходить Руслан Зейтуллаєв, якого засудили до 12 років позбавлення волі.

Ми вітаємо Ферата, його родину, друзів і весь кримськотатарський народ з цією радісною подією, і просимо Всевишнього Аллага найскорішого звільнення усіх незаконно засуджених політв’язнів. Наша боротьба продовжується!

А тим часом в Криму так звані «релігійні діячі» спекулюючи темою пандемії посилюють контроль за мусульманами Криму. У «ДУМК» окупантів (підконтрольному Кремлю духовному управлінні мусульман Криму) незаконно загрожують притягненням до відповідальності за місіонерську діяльність всіх тих мусульман, які на прохання одновірців проводять релігійні обряди в будинках, мечетях та на цвинтарях.

А окупаційна влада замість того щоб боротися з пандемією, бореться з незламним кримськотатарським народом, відкриваючи все нові та нові «справи» проти лідерів кримськотатарського опору, та звичайних, ні в чому неповинних людей.

Кримськотатарський народ з 1783 року в боротьбі з тиранами та окупантами, по волі Всевишнього Аллага, набув імунітет проти великих викликів, бід та випробовувань. З дозволу Аллага ми вистоїмо і цю пандемію, але чи вистоїть її держава, яка тоне в океані свавілля, несправедливості та наплювацькому ставленні до власного народу?

Прес-служба ДУМ АРК.

Коментарі закриті.

Повідомляєтся що Ібн ’Умар (нехай буде вдоволений ним та його батьком Аллаг!), сказав:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Іслам зведений на п’яти [стовпах]: свідчити, що немає бога, окрім Аллага, і Мухаммад – Посланець Аллага, звершувати молитву, сплачувати закят, здійснювати паломництво до Дому, постити у Рамадан».