image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

Каральна машина окупантів не зупиняється…

16 серпня російський окупаційний “суд” виніс чергові безпідставні вироки чотирьом кримським татарам з Алушти, призначивши Руслану Месутову та Руслану Халілову по 18, Ельдару Кантімірову – 12 та Руслану Нагаєву – 13 років позбавлення волі, і вже наступного ранку в Криму пройшли нові обшуки… Рустем Мурасов, який лише вночі повернувся з Ростова-на-Дону з вчорашнього судилища, Рустем Таїров, Джеббар Бекіров, Завур Абдуллаєв та Раіф Февзієв – активні мусульмани, які підтримували кримських політв’язнів та їхні сім’ї, мали активну громадянську позицію, після вторгнення силовиків в їхні будинки були заарештовані. Число дітей в Криму, позбавлених батьківського піклування внаслідок дій силовиків, наблизилось до 200…

Росія вкотре нехтує нормами міжнародного права, і це не дивно, особливо напередодні Кримської платформи, яка дуже роздратовує окупантів. Але ці арешти та вироки – це ще один аргумент для міжнародних судів, які в майбутньому будуть судити російську владу за всі її злочини. І, безперечно, буде Суд Всевишнього, якого не уникнути нікому!

Наша боротьба триває!

Прес-служба ДУМ АРК

Коментарі закриті.

Повідомляєтся що Ібн ’Умар (нехай буде вдоволений ним та його батьком Аллаг!), сказав:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Іслам зведений на п’яти [стовпах]: свідчити, що немає бога, окрім Аллага, і Мухаммад – Посланець Аллага, звершувати молитву, сплачувати закят, здійснювати паломництво до Дому, постити у Рамадан».