image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

Останні конвульсії окупаційної влади в Криму

Відчуваючи, що скоро доведеться забиратися з Криму, російська окупаційна влада намагається перевершити саму себе в злочинних вироках кримським татарам. Сьогодні в Криму на 17 років позбавлення волі плюс 1,5 роки обмеження волі засуджено Нарімана Джеляла, на 15 років позбавлення волі плюс 1 рік обмеження волі – Асана Ахтемова, на 13 років і рік обмеження волі – Азіза Ахтемова. Всім трьом ще призначені жахливі штрафи – у 700 тисяч рублів Наріману Джелялу та по 500 тисяч братам Ахтемовим. Всі троє звинувачуються в начебто організації підриву газопроводу в Криму, але насправді засуджені за свою проукраїнську позицію.

Починаючи з 2014 року, з початку окупації Криму, росія проводить жорстку політику відносно кримських татар, мусульман Криму, тих, хто підтримує територіальну цілісність України. За ці роки винесено сотні вироків, і ця репресивна машина тільки посилюється і в Криму, і в окупованих росією після 24 лютого 2022 року районах.
Але наша боротьба триває. Війна почалась з окупації Криму, і закінчиться його звільненням, Ін ша Аллаг!

Прес-служба ДУМ АРК.

Коментарі закриті.

Від  Абу Хафса ’Умара ібн аль-Хаттаба (нехай буде вдоволений ним Аллаг!) передається:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Усі вчинки – лише [згідно] з намірами, і кожна людина одержить лише за намірами. Тож у того, хто здійснив переселення6 заради Аллага і Посланця Його, переселення буде [зараховане] як [здійснене] заради Аллага і Посланця Його, а хто ж здійснив переселення заради земних благ чи жінки, щоб узяти шлюб з нею, то переселення його буде [зараховане] як здійснене заради того, заради чого він його здійснив».