image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
uk

Акція «Бір вуджуд» («Єдине тіло») набирає український масштаб.

Дякуючи ініціативі мусульман у всіх мечетях та молитовних приміщеннях ДУМАРК на материковій Україні в п’ятницю, 3 грудня, пройшла акція підтримки Кримського марафону, до якої залучилися громади Києва, Київської області, Львова, Луцька, Херсона, Нової Каховки, Новоолексіївки, с. Щасливцеве та Генічеська.

В цей благословенний день в благословенних місцях були зачитані аяти Всевишнього та піднесені мольби за всіх пригноблених. Ті, хто мали фінансову змогу, приєднались до Третього кримського марафону, який триває. Зібрані кошти будуть найближчим часом передані в Крим. Не дивлячись на те, що сьогодні Росія систематично порушує релігійні права та свободи віруючих, ми впевнені, що істина та справедливість переможуть, тому що Аллаг – Істинний та Справедливий.
Наша боротьба триває!

Прес-служба ДУМАРК

Comments are closed.

İbn Ümer (Allah ondan ve babasından razı olsun) bildirgen edi (aytqan edi):
“Peyğamberimiz (Allahnıñ selâm ve rizası onıñ üzerinde olsun) dedi ki: ” İslam 5 şartta quruldı: Allahtan başqa ilah (tañrı) yoq ve Muhammed Onıñ resulü (elçisi) şeadet etmek; namaz qılmaq; zekât bermek; Allahnıñ Evine hac yapmaq, Ramazanda oraza tutmaq”.