image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
uk

Чергове ІПСО країни-терориста проти мусульман України та світу!

ІПСО (інформаційно-психологічна операція) є невід’ємною частиною гібридної війни яку розв’язала росія проти України ще з 2014 року і посилали її з початком повномасштабної війни у 2022 році. Цілі таких операцій є різні: залякати, зневірити, деморалізувати, дискредитувати, розсварити чи посіяти ворожнечу. Агресор, як робив це віками, намагається знайти найбільш вражливі точки тиску в суспільстві і бити саме в них. Зневірившись у свої перемозі, він намагається хоч якось вмотивувати, обманутих ним же мусульман, які беруть участь у цьому злочині, вмирати за свої хибні ідеї.

Цими днями у соціальних мережах, у групах прибічників країни-терориста, з’явилося чергове фейкове відео, метою якого є дискредитувати та посіяти ворожнечу між мусульманським світом та Україною. Саме відео викладати ми не будемо, але зазначимо, що на ньому люди у формі Збройних Сил України знущаються над Кораном різними ганебними способами. Навіть неозброєним оком видно, що це відео є абсолютним фейком та інформаційно-психологічною операцією. Відчувається награність за заздалегідь спланованим сценарієм поганими акторами, приховані обличчя, чиста форма, і що найважливіше – жахливий «болотяний» акцент, який видає любого росіянина, якби він не намагався розмовляти українською мовою.

Нажаль, це відео вже почало розповсюджуватись в арабомовному інтернеті та соціальних мережах.

Закликаємо всіх мусульман України та світу не піддаватись на ці дешеві, жалюгідні провокації! Їх фекйовість очевидно. Їх мета теж очевидна. Особливо після останнього голосування ООН, де багато мусульманських країн підтримало Україну!

Україна завжди була дружня до мусульман світу. Мусульмани в України завжди почували себе вільно і не піддавались ніяким утискам. На території України мешкає приблизно 2 мільйони мусульман, більшість з яких є корінний народ України – кримські татари. Ми вільні люди вільної країни, спокійно сповідуємо свою релігію! Крим – є колискою ісламу в Європі.

Країна-агресор сьогодні – є абсолютним злом цього світу. Вони вбивають дітей, жінок, старих та молодих. Зрівнюють з землею цілі міста і села. Руйнують мечеті і храми. Паплюжать та знущаються над святими для людей речами!

Просимо Аллага, виявити брехунів та негідників, які зробили цей жалюгідний вчинок. Молимо Аллага покарати цих злочинців руками воїнів ЗСУ.

Наша перемога незабаром!
Наша боротьба триває!
Ця війна почалася з Криму та має закінчитись його звільненням!

Comments are closed.

İbn Ümer (Allah ondan ve babasından razı olsun) bildirgen edi (aytqan edi):
“Peyğamberimiz (Allahnıñ selâm ve rizası onıñ üzerinde olsun) dedi ki: ” İslam 5 şartta quruldı: Allahtan başqa ilah (tañrı) yoq ve Muhammed Onıñ resulü (elçisi) şeadet etmek; namaz qılmaq; zekât bermek; Allahnıñ Evine hac yapmaq, Ramazanda oraza tutmaq”.