image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
uk

ЗВЕРНЕННЯ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

З ім’ям Аллаха Всемилостивого і Милостивого

Майже сторіччя тому Україна вперше об’єдналася як незалежна держава. 22 січня 1919 року в Києві було проголошено Акт Злуки Української народної республіки та Західно-Української народної республіки. Нажаль, єдина Українська держава проіснувала тоді недовго. Але цей день залишився значущим для всіх нас, тому що прагнення бути єдиним народом єдиної незалежної країни зростало віками в поколіннях українців. Пройшов час, і наша країна нарешті виборола свою незалежність.
Насправді важкою багатовіковою боротьбою з різними ворогами, які роздирали Україну на шматки. І ця боротьба продовжується й сьогодні – з Росією, яка нехтує міжнародними договорами та прагне володарства над іншими країнами, яка звеличує своїх «вождів» та принижує свій власний народ. Але ми віримо, що настане новий День злуки, коли Крим та Донбас будуть звільнені від окупантів і ми знову станемо єдиною країною, де мирно житимуть люди різних національностей, різних віросповідань.

Нехай живе єдина, сильна, незалежна Україна!

Comments are closed.

İbn Ümer (Allah ondan ve babasından razı olsun) bildirgen edi (aytqan edi):
“Peyğamberimiz (Allahnıñ selâm ve rizası onıñ üzerinde olsun) dedi ki: ” İslam 5 şartta quruldı: Allahtan başqa ilah (tañrı) yoq ve Muhammed Onıñ resulü (elçisi) şeadet etmek; namaz qılmaq; zekât bermek; Allahnıñ Evine hac yapmaq, Ramazanda oraza tutmaq”.