image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
uk

Наріман Аметов розповів про жахливі тортури у ФСБ 

Переживши страшні тортури електричним струмом, Наріман Аметов, кримський татарин, мусульманин зі Старого Криму, наважився розказати про методи роботи ФСБ всьому світові. 

Його вивезли з власного будинку, розбудивши всю сім’ю на світанку страшним гуркотом, виламуючи двері. Поки в будинку проводився обшук, Нарімана відвезли з мішком на голові в якесь підвальне приміщення, де катували його електричним струмом. Під дією тортур чоловік написав під диктовку силовиків декілька зізнань, свідчень та відмову від претензій до ФСБ, а також заяву про співробітництво з цією структурою, яку окупанти пообіцяли оприлюднити співвітчизникам Нарімана, якщо він розкаже комусь про те, що з ним робили. “Після цього ти зникнеш”, – сказали йому…

Але, незважаючи на погрози розправитися з ним, Наріман Аметов в усіх подробицях розповів не тільки про тортури 17 грудня, але й про систематичне переслідування його з боку ФСБ, починаючи з 2014 року, обшуки, допити та пропозиції співпрацювати з окупантами та бути таємним свідком у справах проти мусульман Криму. Саме на таких “свідченнях” куплених та зламаних системою людей ґрунтуються всі обвинувачення та вироки, які виносять в останні 8 років мусульманам в Криму. 

“Не думай, що Аллаг не помічає того, що роблять нечестивці. Він дарував їм відстрочку до того Дня, коли застигнуть погляди…” (Коран, сура 14, аят 42).

Нехай Всевишній укріпить всіх віруючих на Його шляху, а Його кара наздожене тиранів та катів у цьому світі або в наступному!

Наша боротьба триває!

Прес-служба ДУМ АРК

Comments are closed.

İbn Ümer (Allah ondan ve babasından razı olsun) bildirgen edi (aytqan edi):
“Peyğamberimiz (Allahnıñ selâm ve rizası onıñ üzerinde olsun) dedi ki: ” İslam 5 şartta quruldı: Allahtan başqa ilah (tañrı) yoq ve Muhammed Onıñ resulü (elçisi) şeadet etmek; namaz qılmaq; zekât bermek; Allahnıñ Evine hac yapmaq, Ramazanda oraza tutmaq”.