image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
uk

Делегація релігійних лідерів завітали до київського представницта ДУМ АРК

Делегація релігійних лідерів зі США, Великобританії, Польщі та Італії, яка прибула до Києва 24 травня, відвідала київське представництво Духовного управління мусульман Автономної республіки Крим.

Цей візит –  відповідь на заклик мера Києва Віталія Кличка.

Так, у березні Віталій Кличко звернувся до релігійних лідерів світу із закликом приїхати до Києва: «Я звертаюся до духовних лідерів світу з проханням зайняти позицію та взяти на себе моральну функцію, яка покладається на них, і з гордістю взяти на себе відповідальність за мир», – сказав Кличко.

Серед поважних членів делегації релігійних лідерів був Імам Ях’я Паллавічіні, президент COREIS (Ісламська релігійна громада Італії) і координатор EULEMA, Меджлісу лідерів мусульман Європи.

Під час зустрічі шановним гостям розповіли про історію кримських татар, депортацію 1944 року та незаконну анексію Криму 2014 року, про переслідування з боку окупанта, роботу ДУМ АРК та стан справ як до війни та і під її час.

ДУМ АРК висловлює свою подяку делегації за цей важливий візит та підтримку у важкий для всіх час.

Прес-центр ДУМ АРК

Comments are closed.

İbn Ümer (Allah ondan ve babasından razı olsun) bildirgen edi (aytqan edi):
“Peyğamberimiz (Allahnıñ selâm ve rizası onıñ üzerinde olsun) dedi ki: ” İslam 5 şartta quruldı: Allahtan başqa ilah (tañrı) yoq ve Muhammed Onıñ resulü (elçisi) şeadet etmek; namaz qılmaq; zekât bermek; Allahnıñ Evine hac yapmaq, Ramazanda oraza tutmaq”.