image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
uk

Халяльне мясо для мусульман-захисників

Духовне управління мусульман Автономної Республіки Крим спільно з Асоціацією мусульман України та за підтримки добродіїв з числа мусульман реалізували спільний проект, а саме, виготовили консерви тушкованої яловичини «Халяль» для потреб мусульман, які залучені до складу Збройних сил України, добровольчих батальйонів та спецпідрозділів, загонів тероборони.

Військові-мусульмани дуже ретельно ставляться до їжі, яку вони вживають, перебуваючи на військовій службі. Нерідко вони стикаються з проблемою нестачі халяльного м’яса в щоденному раціоні, особливо перебуваючи на передових позиціях. Тому ДУМ АРК спільно з АМУ вирішили реалізувати такий важливий та корисний проект.

В якості сировини було використано м’ясо з курбану. А виробник, ТОВ «Агрофірма Столичка», пройшов повну відповідну сертифікацію «Халяль». Нагадуємо, що при ДУМ АРК вже 2 роки працює відділ сертифікації «Халяль», і будь яке підприємство чи виробництво може пройти сертифікацію своєї продукції щодо відповідності вимогам ісламського права за цим посиланням.

Загалом було зроблено понад 4000 консервних банок, вагою 525 г. кожна, частину з яких було передано Спецпідрозділу «Крим».

Якщо ви мусульманин, та проходите службу в рядах ЗСУ, тероборни чи добровольчих батальйонів і у вас є потреба в халяльних м’ясних консервах ви можете звернутись до нас за телефоном: +38 (063) 221-54-64 або написали листа на: dumk.info@gmail.com

Прес-служба ДУМ АРК

Comments are closed.

Abu Havsa Umar ibn al-Hattab (Allah ondan razı olsun) bildirgenine köre: “Men, Allahnıñ Peyğamberi (sallaLLahu aleyhi ve sellim), aytqanını eşitken edim: “Bütün areketler yalıñız niyetlerge köre (qabul etilir) ve er bir insan tek niyetine köre alır. Buña köre de, Allah ve onıñ elçisi içün köçüv (hicret) etken kişi, Allah ve onıñ elçisi içün köçüv (hicret) etkeni sayılır, dünya malları ya da bir qadınnen evlenmek içün köçüv (hicret) etken kişi, o zaman onıñ köçüvi (hicreti) ne niyetinen yapılsa öyle qabul etilecektir”.