image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

АКЦІЯ “БІР ВУДЖУД” (ЄДИНЕ ТІЛО)

З ім’ям Аллаха Всемилостивого, Милостивого!

Мольба – це зброя віруючого. Тому сьогодні у контексті мирної боротьби нашого народу закликаємо всіх взяти участь в акції «Бір вуджуд» («Єдине тіло») у рамках підтримки наших одновірців та співвітчизників у Криму.

За останні місяці окупаційна влада посилила репресії щодо мусульман, систематично зневажаються релігійні свободи та права віруючих. Російські силовики масово заарештовують і штрафують мусульман, які активно підтримують політв’язнів: родичів, активістів, журналістів, адвокатів, що приходять на суди, включаючи жінок і неповнолітніх. Загальна сума штрафів становить близько 2 мільйонів рублів.

Наша сила – у єдності. Закликаємо всіх мусульман взяти участь в акції підтримки наших братів і сестер у всіх мечетях у день благословенної п’ятниці, в якій є година наприкінці дня, коли Всевишній приймає молитву (дуа).

Наша боротьба продовжується!
Прес-служба ДУМАРК

Коментарі закриті.

Від  Абу Хафса ’Умара ібн аль-Хаттаба (нехай буде вдоволений ним Аллаг!) передається:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Усі вчинки – лише [згідно] з намірами, і кожна людина одержить лише за намірами. Тож у того, хто здійснив переселення6 заради Аллага і Посланця Його, переселення буде [зараховане] як [здійснене] заради Аллага і Посланця Його, а хто ж здійснив переселення заради земних благ чи жінки, щоб узяти шлюб з нею, то переселення його буде [зараховане] як здійснене заради того, заради чого він його здійснив».