image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

ЗВЕРНЕННЯ ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

З ім’ям Аллаха Всемилостивого і Милостивого

Майже сторіччя тому Україна вперше об’єдналася як незалежна держава. 22 січня 1919 року в Києві було проголошено Акт Злуки Української народної республіки та Західно-Української народної республіки. Нажаль, єдина Українська держава проіснувала тоді недовго. Але цей день залишився значущим для всіх нас, тому що прагнення бути єдиним народом єдиної незалежної країни зростало віками в поколіннях українців. Пройшов час, і наша країна нарешті виборола свою незалежність.
Насправді важкою багатовіковою боротьбою з різними ворогами, які роздирали Україну на шматки. І ця боротьба продовжується й сьогодні – з Росією, яка нехтує міжнародними договорами та прагне володарства над іншими країнами, яка звеличує своїх «вождів» та принижує свій власний народ. Але ми віримо, що настане новий День злуки, коли Крим та Донбас будуть звільнені від окупантів і ми знову станемо єдиною країною, де мирно житимуть люди різних національностей, різних віросповідань.

Нехай живе єдина, сильна, незалежна Україна!

Коментарі закриті.

Від  Абу Хафса ’Умара ібн аль-Хаттаба (нехай буде вдоволений ним Аллаг!) передається:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Усі вчинки – лише [згідно] з намірами, і кожна людина одержить лише за намірами. Тож у того, хто здійснив переселення6 заради Аллага і Посланця Його, переселення буде [зараховане] як [здійснене] заради Аллага і Посланця Його, а хто ж здійснив переселення заради земних благ чи жінки, щоб узяти шлюб з нею, то переселення його буде [зараховане] як здійснене заради того, заради чого він його здійснив».