image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

За підтримки ДУМ АРК відбувся перший етап благодійної акції «Рука допомоги»

Цими днями у місті Києві проходить акція «Рука допомоги», мета якої полягає в тому, щоб допомогти сім’ям, які опинилися в скрутних умовах, у зв’язку з пандемією, викликаною коронавірусом і пов’язаними з нею карантинними заходами по всій Україні наборами базових продуктів харчування.

Акція відбувається за підтримки Духовного управління мусульман Автономної Республіки Крим, Об’єднання мусульманок України та Асоціації мусульман України.

На першому етапі Акції було зібрано кошти на покупку 70 продуктових наборів, які активісти розвезли по домівках нужденних сімей.

Ми закликаємо всіх мусульман не чикати на допомогу «із зовні», а самоорганізуватись на місцях заради взаємодопомоги у цей скрутний час. Разом нам все під силу!

Також ДУМ АРК висловлює подяку всім, хто долучився до цієї акції. Ми просимо Всевишнього Аллага прийняти цю добру справу від всіх вас.

Акція продовжується і кожен має змогу прийняти у ній участь в міру своїх можливостей.

Вартість одного продуктового набору: 570 грн.

Реквізити:

Приватбанк: 5168 7554 3907 6262

Ощадбанк: 5167 4900 7686 7176

Посланець Аллага (нехай благословить його Аллаг і вітає) сказав: «Тому, хто (допоможе) своєму братові в нужді його, Аллаг (допоможе) в його власній потребі» (Аль-Бухарі, Муслім).

Прес-центр ДУМ АРК

Прес-центр ДУМ АРК

Коментарі закриті.

Повідомляєтся що Ібн ’Умар (нехай буде вдоволений ним та його батьком Аллаг!), сказав:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Іслам зведений на п’яти [стовпах]: свідчити, що немає бога, окрім Аллага, і Мухаммад – Посланець Аллага, звершувати молитву, сплачувати закят, здійснювати паломництво до Дому, постити у Рамадан».