image/svg+xml Смисловий переклад Корану безкоштовно Замовити
cr

Допомога від братського турецького народу мусульманам України та Криму

16 травня 2020 року Духовному управлінню мусульман Автономної Республіки Крим було передано 300 продуктових бокси від Турецького агентства з питань співробітництва та координації (TİKA) при Міністерстві культури та туризму Турецької Республіки для їх розподілення серед малозабезпечених сімей та людей, які в результаті профілактичних заходів пов’язаних з коронавірусною інфекцією COVID-19 опинились в скрутному фінансовому становищі.

ДУМ АРК розподілило продуктові бокси по громадам на території материкової України, зокрема:

м. Київ та Київська область – 50 боксів.

м. Вінниця – 10 боксів

м. Біла Церква – 30 боків.

м. Херсон – 30 боксів.

смт. Новоолексіївка – 90 боксів.

м. Генічеськ – 60 боксів.

м. Львів – 17 боксів.

м. Луцьк – 13 боксів.

Окрім продуктів, у кожному боксі також є комплект захисних масок та гумових рукавичок, що особливо актуально під час карантину.

ДУМ АРК щиро дякує Турецькому агентству з питань співробітництва та координації (ТІКА) при Міністерстві культури та туризму Турецької Республіки та братському турецькому народові за допомогу у цей, для всіх нас, скрутний час.

Прес-служба ДУМ АРК

Коментарі закриті.

Від  Абу Хафса ’Умара ібн аль-Хаттаба (нехай буде вдоволений ним Аллаг!) передається:

«Я чув, як Посланець Аллага (мир йому і благословення Аллага!) сказав: «Усі вчинки – лише [згідно] з намірами, і кожна людина одержить лише за намірами. Тож у того, хто здійснив переселення6 заради Аллага і Посланця Його, переселення буде [зараховане] як [здійснене] заради Аллага і Посланця Його, а хто ж здійснив переселення заради земних благ чи жінки, щоб узяти шлюб з нею, то переселення його буде [зараховане] як здійснене заради того, заради чого він його здійснив».